FOSonFire prijzen
Tot 20 maart kan als eenheid mee strijden om heel wat mooie prijzen in de wacht te slepen!
warmste
kamp
 
Het warmste kamp wint een prijs!

Er zijn vier kampen die strijden om het warmste kamp te worden. Het kamp dat op het einde van FOSonFire de hoogste temperatuur kon bereiken mag zichzelf tot warmste kamp kronen.

Naast de eindeloze eer wint het kamp met de hoogste temperatuur deze prijzen om mee te pronken:
Alle leden uit de deelnemende eenheden krijgen de officiële FOSonFire overwinnaarsbutton als decoratie voor hun hemd. Daar bovenop krijgt elke deelnemende eenheid een unieke FOSonFire winnaarsvlag als decoratie voor hun vlaggenmast of gewoon om mee te stoefen op Saamdagen.
vurigste
eenheid
 
De vurigste eenheden winnen een prijs!

De kampwinnaars worden rijkelijk beloond voor alle warme acties, liters zweet en een overdosis aan creativiteit! De eenheid met de grootste stapel brandhout van elk kamp krijgt één van volgende prijzen, in volgorde van de eindscore:

1e prijs - Cheque van 600 euro!
2e prijs - Cheque van 400 euro!
3e prijs - Cheque van 300 euro!
4e prijs - Cheque van 200 euro!

Met deze cheques kan je terecht in onze mooi gevulde FOSonFire prijzenwinkel vol mooie prijzen waar een doorsnee scoutshart sneller van gaat slaan.

In de FOSonFire prijzenwinkel: een stapel sjorhout! kilometers sjortouw! een knusse tent! een vurige BBQ! een fouragecheque! een frisse ijskast! een luchtig springkasteel! een springtrampoline! een beamer! voorleesboeken! verkleedkledij! spelmateriaal! cadeau van de FOSshop! fluovestjes met het logo van jouw eenheid!
prijs van de
jury
 
In elk kamp zal één eenheid de creativiteitsprijs winnen! Blaas onze jury meesterlijk achterover of kom enthousiast uit een vurig onvoorspelbare hoek, vele eenheden deden alvast een welgesmaakte poging! De warme zweetdruppels van 4 eenheden worden in de vuurbloemetjes gezet en verdienen een stevige cheque van 150 euro voor creatief spelmateriaal!
prijsuitreiking op de
picknick
 
Na afloop van FOSonFire begraven we de strijdbijl en vieren we de overwinning én ons 50-jarige bestaan met een grootse picknick op zaterdag 16 april 2016. Die gaat tegelijkertijd door in verschillende provincies. Op deze picknicks worden ook de winnaars van FOSonFire bekend gemaakt en prijzen uitgereikt. Meer informatie wordt verspreid via de AEL-netwerken.